En officiell L

Jag har fått be mina nära och kära om ursäkt för all den bekräftelse jag söker just nu. Men det går liksom inte hejda tåget riktigt.

Nog för att komma under 90 kg var en rätt stor grej så här denna fredag. Men av en slump trillade ett av mina goalpants ut ur garderoben nu när jag skulle ta fram nya mjukbyxor. Jag tänkte att ”äääh, vafan, vi testar dem väl igen”.  Till saken hör att jag i Januari fick två par byxor i storlek L från Lager 157 av min lillasyster. Vid den här tiden förra året kunde jag inte ens få på mig ett par byxor i storlek XL från Lager 157. Det lyckades jag dock med i slutet på Augusti i år, även om det var lite lite tight. Men de kom på och knappen kom igen.

Hur som helst.

Jag bestämde mig då i Februari för att ha de där byxorna som ett par goal pants. Som en milstolpe på vägen. Det är ju lite motiverande att ha ett par snygga jeans i garderoben som man kan sträva efter att komma i. De där byxorna föll nu ut framför mig så jag testade. De sitter som ett jävla smäck! Det är inte ens för tighta! Det är så svårt att förklara men känslan är liksom obeskrivlig på något vis och jag måste bara på skryta lite så jag kan komma ihåg den här känslan när jag läser tillbaka sen. Jag är nu officiellt en Large! 

 

Februari vs November
Februari vs November

 

 

Kommentera