Husets lugna vrå. 

Imorse när jag vaknade kände jag de första två sekunderna att jag nog mådde helt okej, att jag nog skulle orka med den här dagen. Men sen kom verkligheten ikapp som en käftsmäll. Tjock i huvudet, tjock i halsen, tjock i näsan… 

Så jag bäddade ner mig igen. Å här ligger jag nu med en kopp kaffe och ser på nyhetsmorgon. Var nog i jämförelse med en zombie när klockan ringde men kroppen är ju i övrigt van vid att gå upp vid sex, så nu vill den inte somna om, även om ögonlocken bränner. Hoppas jag får till lite vila under dagen. Igår sov jag nästan hela eftermiddagen men somnade ändå utan problem på kvällen. Stackars kropp..  

Så istället försöker jag njuta lite av denna fina morgon. Jag älskar den här tiden på året. Allt är så mycket mysigare! 

Se vilken fin morgon. Hoppas ni får en lika fin dag! I eftermiddag kommer ett inlägg om hur jag planerar att lägga upp mitt kaloriintag över julen. Spännande va! 

Kärlek! 

Lämna ett svar