Nytt år nya möjligheter, som en säger!

Hallå Hallå!

Har ni överlevt jul, nyår och början på det nya året?

Det är alltid så skönt med nytt år tycker jag. 2016 var verkligen inte mitt bästa år hittills så det är så skönt när det nya året bara ligger framför en som en öppen bok, full med tomma sidor redo att fyllas med alla händelser från 2017. Jag hoppas på ett bra år, det känns som ett bra år. Jag har mycket bra på gång!

Dels så får jag i september gå tillbaka till min tjänst som frontdesk, som jag längtar! Jag vikarierar nu som bostadssamordnare eftersom vår ordinarie bostadssamordnare är mammaledig. Det är fantastiskt roligt, men jösses så flexibel man måste vara. Jag är en person som mår bäst i att ha strukturer och planering i arbetet. Det får såklart gärna vara lite överraskningar och spänning i vardagen, men sedan jag påbörjade det här vikariatet i september förra året har det varit så mycket överraskningar och tvära kast att det har varit svårt att hålla en struktur över arbetet. Det funkar, men det är inte där jag trivs bäst. Näe, jag är nog bäst som frontdesk, så det ska bli skönt!

I februari får jag min efterlängtade tandställning! Det låter kanske lite märkligt men jag har längtat efter det här i 20 år. Jag ska korrigera min framtand som är både sne och står utåt, så förhoppningsvis har jag ett riktigt flawless leende om ett år. Jag blir visserligen 20.000 fattigare, men i mina ögon är det mer än värt det!

En petitess i sammanhanget är att jag betalt av mitt billån i december nu 2017. Skönt! Det är aldrig kul med lån även om jag är tacksam att jag tog det där lånet så jag kunde köpa mig en bil. Det har underlättat mycket.

Sist men inte minst planerar jag att komma en bra bit närmre mitt mål med min träning. Jag ska bli starkare! Mitt första steg är att nå en total viktnedgång på – 20 kilo till min födelsedag i mars, jag har 6 kilo dit, så det ska nog gå vägen.

Med andra ord, i januari 2018 hoppas jag sitta här med ett fantastiskt leende, en frisk välmående stark kropp, tillbaka på min drömtjänst och skuldfri (så när som på CSN som jag kommer dras med i ca 20 år till…).

Fasiken, jag är sjukt redo för 2017, jag hoppas det blir precis så som jag planerar! Om inte, så kommer det ju ett nytt år tillslut igen!

Lämna ett svar