När man blir andrahandssorteringen

Hej på er,

här sitter jag med ett glas rött efter en hel vecka av hostande.

Jag har insett en liten grej idag. Det är ingen biggie, men ändå! Ni vet när man planerar något och sen inser att man blir andrahandssorteringen. Jag tror det är det som har hänt mig idag…

Det är med handen på hjärtat inte alls speciellt kul. När man bokat med någon som ”bara ska göra en grej jag hör av mig sen” och nu tre och en halv timme senare fortfarande inte har hört av sig. Så man sitter här, stylad, men vill fan inte vara den som hör av sig. Jag vet ju vart den här personen är, att denne mycket väl skulle kunna bjuda in mig, men det verkar inte bli så heller.

Det har aldrig hänt förut. Jag vet inte hur jag ska bete mig. Ska jag höra av mig? Ska jag sura i tystnad? Ska jag gå ut med någon annan? Jag vette fan. Det känns bra trist.

Surt. Jag tar ett glas till.

Lämna ett svar