Med tiden flåsandes i nacken

Jag ogillar väldigt starkt (eftersom jag inte gärna använder ordet hatar) när jag slits ur fokus. I detta fall vill jag sitta här och utveckla mina kunskaper inom WordPress resten utav min vakna tid. Jag vill gräva mig ner i allt var HTML och CSS heter och bli alldeles förvirrad över koder. Jag vill sätta mina tidigare erfarenheter och kunskaper på prov och se om jag fortfarande behärskar det.

Men det får bli sen. För nu har jag slitits ur fokus. För att jag är hungrig. Vilket kanske var tur för jag ska iväg på ett möte vid 16.00.

Det är fantastiskt vad tiden flyger iväg när man fastnar i något man tycker om. När man går så djupt in i sig själv att man tappar allt vad tid och rum heter. Det händer mig jämt. Så fort jag hamnar framför något jag tycker är kul och intressant, gärna med problemlösning, så kan jag sitta i timmar. Skrika, gråta, skratta och vara helt mållös över hur arbetet formar sig, eller inte formar sig, det beror lite på.

Men nu får jag nog se mig besegrad av min fiende tiden. Det är fantastiskt att den jäveln alltid ska komma ikapp mig. Jämt och varje gång jag får tillfället att hitta fokus så står tiden där och flåsar i nacken. Men det hör väl till, bäst under press?

Nu ska jag laga lite mat och rädda världen. Vi hörs sen.

Auf W. 

Kommentera