So Young So High

De människor som inte känner mig, så där på riktigt liksom, de måste tro att jag är alkoholist på heltid. För varenda gång jag får för mig att skriva något här så har jag tydligen intagit någon form av alkoholhaltig dryck. Så är ju inte riktigt fallet, eller jo.

Jag är inte alkoholist, jag är bara fyllepoet. Jag är smart när jag är full och kreativiteten i mig exploderar. Nu snackar vi inte komafull-kräka-mig-själv-i-håret-full utan lite vinsnygg och lagom fnittrig. Då är jag som bäst.

Ett mission för framtiden är helt enkelt att skriva ett inlägg utan någon sinnesförändrande substans i kroppen. Återkom imorgon så ska vi ha löst det.

Puss och kram och kärlek. 

59493_1554490018928_7109500_nDen här bilden ger min mor ångest. Jag förstår henne.

En reaktion på ”So Young So High

Kommentera