Det fantastiska lilla livet!

Jag fick när jag var mycket mycket liten, 4 år var jag nog, chansen att träffa en mycket speciell människa, eller två människor snarare. Beatrice och Andreas. Två människor som kom att bli som mina syskon och som jag delar 9 år av min barndom med.

I Februari i år fick jag ytterligare en fantastisk chans då Beatrice och hennes fästman Tommys lilla knytte Melvin kom till världen. Det är obeskrivligt vad jag tycker mycket om den lilla krabaten och hans föräldrar är de finaste och bästa som finns. Samtidigt som det för en annan fortfarande känns lite lite overkligt. Lilla lilla Bea, som jag träffade när hon var i princip lika liten som Melvin är nu, är idag Mamma! Men jag tycker det är helt fantastiskt och inget värmer mer i hjärtat än att åka och hälsa på den lilla familjen när jag är hemma på besök i Värmland.

På lördag ska Melvin döpas, tyvärr kommer jag inte kunna vara med på dopet vilket jag tycker är jättetråkigt, men avståndet mellan Halmstad och Kristinehamn sätter tyvärr stopp för de planerna. Dock har jag en lillasyster som ska dit så vi är just nu i jakten på den perfekta doppresenten. Även om jag måste erkänna att vi båda är väldigt förvirrade. Vad köper man? Vi har fått hintar om att det hellre ska vara roligt än nödvändigt då det säkerligen kommer komma in mycket sådant ändå. Å det passar mig och Jenny att snarare vara kuliga mostrar än att köpa ett halsband som Melvin aldrig kommer att använda och som han säkerligen kommer få tre likadana ändå.

Så vad köper man? Hjälp mig!

MelvinBea

Melvin och hans fina mamma Beatrice. 

Melvin

Hur kan man inte älska det här lilla livet? 

Puss och jag har haft mycket tur i mitt liv!

2 reaktioner på ”Det fantastiska lilla livet!

Lämna ett svar