Bang Bang

Idag var en sån där lyckans dag igen. Trots att min kropp är utmattad och jag dessutom dragit på mig en ögoninflammation som nu valt att besöka båda ögonen, så var det ändå en bra dag idag.

Vill ni veta varför? Eftersom det är ett riktigt oväder som nått Halmstad under morgonen så tog jag på mig min höst/vårparkas när jag vandra min lugna lunk in till stan förut. En jacka jag köpte förra hösten och som har en resår i midjan för att just framhäva midjan. I höstas passade jackan, precis. Eftersom jag då var större åkte även ”midjan” upp och satte sig konstigt lite högre upp när jag haft jackan på mig en stund. Men idag! Idag, satt den som ett jävla smäck! Min midja har nog aldrig någonsin varit så snygg! Å den höll sig där, jackan alltså, hela tiden. Jag är så lycklig!

Jag ser ju inte förändringarna på min kropp, mer än på vågen. Det är mest andra som har påpekat det, främst människor som inte sett mig på länge. Det är skitkul att höra, men idag var verkligen en skön upplevelse.

Dessutom är mitt BMI nere på 31. Vilket fortfarande ligger inom kategorin fetma där viktnedgång är nödvändig, gränsen går vid 30 (ner till överviktigt där viktnedgång fortfarande bör övervägas). När jag började, då var mitt BMI på 37. TRETTIOSJU!!! Sinnessjukt. Jag är två kilo från att klassas som överviktig istället för att ha fetma. Det är också en rätt stor befrielse, även om kampen givetvis inte slutar där.

Snart – 18 kilo. Inte långt från – 20 kilo vilket är halvvägs. Klart som fan att jag klarar det här. Det finns inga tvivel!

Puss och jag är så jävla stolt över mig själv!

Kommentera