Wolfpack

Idag är det en skön morgon. Det kanske inte anses vara morgon när klockan är 11.30, men här på karlsberget är det fortfarande det. Jag sitter med en kopp te, tända ljus, fördragna gardiner och bara är.

Det är konstigt hur livet bara går sin lugna lunk ibland. Det bara flyter på. Man mår bra och gör det man ska, utan några större problem egentligen. Det är skönt när man befinner sig i den sortens ”mode”. Jag vet inte riktigt om jag befinner mig där nu, jag tror det. Det känns bra, jag mår bra, jag gör i princip det jag ska även om det känns tungt vissa stunder. Det här med att studera på avancerad nivå har verkligen visat sig vara avancerat. Så jag får lägga alla växlar jag har på det.

Blir mer och mer nervös inför framtiden också. Herregud efter fyra år på högskola med förhoppningsvis en magisterexamen i handen borde jag väl kunna åstadkomma något. Men det känns ändå nervöst, osäkert. För även om jag tycker att informatik är ett otroligt intressant och spännande ämne så vill jag inte sitta och programmera. Jag vill inte sitta och designa. Jag vill inte sitta i adobeprogrammen. Jag vill jobba med sociala medier! För att jobba med sociala medier kräver de flesta att du ska ha en utbildning som kommunikatör. Jag är ingen kommunikatör. Jag är informatiker. Även om jag medvetet lagt större delen av min utbildning med ett fokus mot sociala medier så är jag ingen kommunnikatör. Jag KAN sociala medier, vad det är, hur det fungerar, hur det är uppbyggt, fällor, framtiden, det mesta. Men jag är ingen kommunikatör, och därför anses jag inte kunna jobba med sociala medier, vilket svider lite i mig.

Helst av allt skulle jag vilja jobba för ett företag som aktivt jobbar med sociala medier. Både genom marknadsföring och kommunikation. Kanske som support, det skulle vara kul. Men samtidigt älskar jag att skriva. Så för en tidning eller ett forum vore också kul. För samtidigt som jag kanske inte är en kommunikatör (som jag givetvis har ambitionen att ta kurser för att läsa in mig på) så vet jag att jag kan sociala medier, jag kan det! Jag har inte plöjt tusentals sidor med vetenskapliga artiklar om fenomenet för ingenting!

Jag vill så mycket, time will tell I guess.

1383683_10201667215498922_1782655818_n

Puss och jag ska lyckas, en vacker dag!

Kommentera