Astrologen

Nu känns det som att jag ska skriva om samma sak som jag alltid göra. Om kroppen och dess fantastiskt fascinerande sätt att styra och ställa med omständigheterna.

Jag klagar mest, mår aldrig bra, måste ni tro. Men så är inte fallet. Jag mår oftast helt perfekt men har helt enkelt varit så tråkig att jag inte uppdaterat något då. Sorgligt nog. Får bli bättre på det.

Det jag tänkt skriva om nu är hur kroppen oftast bestämmer sig för att balla ur på alla plan samtidigt. För min del blev jag katastrofförkyld, fick ryggont och blev kvinnosjuk (läs: mensvärk, varsegod för info) samtidigt. Det kom visserligen med en dags mellanrum men igår var det helt extremt. Nästan så jag bara gick omkring och skrattade åt hur miserabelt jag mådde. Det kanske beror på att när muren väl faller så kommer allting inpå. Har skyddet väl försvunnit är det ju öppen autobahn in så att säga.

Det är lite tragiskt med tanke på att jag fyller 25 i övermorgon. Eller tragiskt, det är olämpligt. Så tar nu till alla naturliga och onaturliga medel för att bli frisk. Jag tvingade i mig ett egenkomponerat te av ingefära, vitlök och citron i förrgår som visserligen verkar ha haft en otroligt bra effekt. Förkylningen är på utgång. Har smörjt ryggontet med tigerbalsam och ligger med en varm riskudde så ofta jag kan. Försöker även vara uppe och vandra minst en gång i halvtimmen nu när jag är stillasittande i D-uppsatsskrivandet. Tur jag bor stort. Kvinnosjukan kan jag dock inte göra så mycket åt, det får liksom ha sin gång.

Kontentan är att jag gör allt för att bli frisk, och skulle jag nu inte bli frisk så tänker jag fira 25årsdagen sjuk. Det finns liksom inget annat alternativ. Vägrar ställa in planer som varit planerade sedan en här tiden förra året. Man fyller bara 25 en gång. Å det ska det göras med dunder och brak, och eventuellt en handikappad rygg.

Puss och är det eventuellt ålderstecken som spökar? 

Kommentera