Noll till hundra!

Cardioday! Å jag är helt slut! Fördelen med att ha gemensamt gym för bostadsföreningen är att det är så nära så man kommer hem efter att man kört slut på benen. I detta fallet blev det löpband och squats till förbannelse, skönt!

I gymmet (som man abonnerar i två timmar, så man är själva) finns det även en bastu vilket idag kom väl till hand. Mina ömma muskler och stela kropp jublade där i värmen! Gustav gav mig även lättare massage vilket gör att jag nu känner mig som en helt ny människa, mjukare än någonsin. Bastu får vi boka in fler gånger på schemat framöver, vilken vardagslyx!

Kvällen bjuder på lugn. Te och satsumas i vanlig ordning och lite Sherlock innan läggdags. Imorgon väntar jobb och slakt av armar och mage. Har en ny övning jag ska testa imorgon som hoppas tar i muskler jag inte visste existerade. Onsdagar är i sin helhet bra dagar, förhoppningsvis blir denna onsdag precis lika bra som de andra.

Nu ska jag mysa upp mig i soffan igen. Bjuder på en bild från promenaden förut. Idag bjöd Halmstad på sin bästa sida, underbart!

10799463_10204507985476396_1835360112_n

 

Kommentera