Lindahls Kokoskvarg

Idag överraskade Gustav mig med något fantastiskt på lunchen. Jag har letat och letat och svurit varje gång jag besökt olika butiker och letat efter denna underbart goda nyhet all pratar om på sociala medier. Jag pratar såklart om Lindahls senaste tillskott, kokoskvarg.

Kvarg är så enkelt för mig som har valt att leva med LCHF som livsstil. De varierar lite i kolhydratsinnehåll men ingen av Lindahls varianter utan tillsatt socker överstiger 5g kolhyrater per 100g. Jag har länge levt på deras vanilj eller nötchokladssmak, tillsammans med kokosflingor blir de en perfekt frukost, ett perfekt mellanmål eller en perfekt enkel måltid på kvällen.

Men, jag har letat i säkerligen en månads tid efter denna kokosvariant, den har varit slut överallt. Så det var en stor lycka som välde över mig när Gustav hade lyckats knipa de två sista på Maxi förut.

Jag valde att avnjuta min tillsammans med kokosflingor från LCHF-klubben och jordgubbar, även en kopp te och lite vindruvor som kvällsmål. Å vilket vinnande koncept! Jag älskar att portionsförpackningen är 250g istället för de vanliga mindre 150g, de där 100g gör sitt för att man ska bli fullständigt mätt, jag fick till och med avstå vindruvorna tills nu lite senare.

kokoskvarg
Lindahls Kokoskvarg, 3,1g kolhydrater, varav 2,8g är sockerarter, per 100g.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på tv. Vi får se om Gustav föreslår kvällspromenad som vi gjort de senaste kvällarna. Det har varit ett skönt sätt att rensa tankarna och landa lite efter dagen. En avslutande varm dusch innan man kryper ner i sängen sen så är jag nöjd.

Ha en fin tisdagkväll!

Kommentera