Att få makrill att se snyggt ut

Ja det är inte det lättaste :)

Jag har en fantastisk morgon! Solen lyser och jag är som vanligt inne på min andra kopp kaffe. Morgonen är min egentid. Klockan ringer 05.45 men idag kom jag inte upp för än närmare en timme senare, oavsett så vet jag att det är några timmar innan Gustav kommer upp.

På morgonen kan jag sitta och inte göra någonting, jag kan göra precis vad jag vill oftast helt kravlöst. Kaffe och framför allt frukost (som jag älskar, helt klart det bästa målet på hela dagen) i lugn och ro och jag behöver inte stressa för än närmare 09.30. Det är en medveten vardagslyx det!

Så morgonen bjöd på makrill i tomatsås, präsost, philadelphia och romansallad. Det är svårt att få makrill att se glamoröst ut på bild faktiskt, men det är ju sååå gott! Att lägga det i romansallad underlättar dessutom själva ätandet. Supergott! Till det, givetvis, kaffe. Jag är inte människa för än jag fått i mig mina två koppar på morgonen.

Makrill i tomatsås, Philadelphia, Prästost och Romansallad till frukost.
Makrill i tomatsås, Philadelphia, Prästost och Romansallad till frukost.

Idag skiner solen i Halmstad, jag ska till jobbet i några timmar runt 10 för att sedan sticka till gymmet under eftermiddagen. All tid där i mellan ska jag skriva på mitt testamente, vilket låter jättehemskt. Det rör mitt testamente på jobbet, man kanske kan kalla det för viktigt dokumentation för överlämning, som råkat få namnet testamente.

Annars ska jag njuta av den här dagen! Solen skulle slå igenom ordentligt först imorgon men efter flera dagar regn nöjer jag mig med att den tittar fram lite grann idag.

Ha en underbar mitt-i-veckan-dag! 

Kvalitativ lyx genom egentid på morgonen. Soffan, kaffe, tvn och lugnet!
Kvalitativ lyx genom egentid på morgonen. Soffan, kaffe, tvn och lugnet!

Kommentera