Med blommor och med blad!

Igår valde jag att göra det lilla extra, det är viktigt ibland. När jag satt där på cardion slog det mig att Gustav pratat om att han har sin sista tenta för terminen idag. Det förtjänar ju blommor! 2 av 3 års studier avklarade, då ska man minsann belönas.

Eftersom jag visste att han satt på Högskolan och pluggade slängde jag mig på cykeln (efter en timme cykling på cardion, benen var som spaghetti) till Maxi för att sätta min idé i verket. En bukett blommor, Nocco och Tamarimandlar fick det bli, perfekt!

bukett
Vita blommor, Nocco och Tamarimandlar. Gustavs favorit.

Hem och rigga allting innan han var färdig borta på Högskolan. Men tror ni att han märkte de fina blommorna på bordet när han kom hem? Nope! Han gick till och med förbi dem när jag medvetet bad honom hämta filten som låg bredvid, jösses :) Han har väl mycket i huvudet med tentan kanske, å det är ju i och för sig bra. Fick till slut säga rakt upp och ner ”Har du inte sett blommorna som står på ekbordet?”, DÅ, föll poletten ner. Men glad blev han, och det var det viktiga!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe. En lååång dag på jobbet idag som startar med möten 09.30 och slutar med sista mötet avklarat runt 18. Men det ska gå bra, för mig är det ”sista dagen i veckan” eftersom jag tänkte jobba hemifrån imorgon. Så nu kör vi!

Ha en fantastisk torsdag! 

Passande nog heter den Examensbukett.
Passande nog heter den Examensbukett.

Kommentera