Lösgodis sötat med Stevia

För er som följer mig på instagram såg ni min lycka när jag äntligen(!!) hittade NellieDellies på Maxi flygstaden här i Halmstad. Här i veckan så hittade vi även NellieDellies hela serie på Coop Gamletull, vår ”hemmabutik”.

Jag saxar lite från vardagsgodis.se för att visa vad som sägs om dessa små sötingar.

”Visst, det har man ju hört förr”, tänker du säkert. ”Sockerfritt godis smakar antingen konstigt eller så innehåller det en massa dolda kalorier. Något lurt måste det väl ända vara?”

Nej, faktiskt inte. Nellie Dellies har lyckats med det omöjliga! Vi erbjuder påsgodis och choklad helt utan tillsatt socker – bara massa härlig smak. Helt enkelt, något så revolutionerande som ett naturligt sötat godis.

NellieDellies med smak av Lakrits och Caramell. Jag tokälskar verkligen dessa!
NellieDellies med smak av Lakrits och Caramell. Jag tokälskar verkligen dessa!

 

För det är precis så det är, de smakar verkligen precis som vanligt godis vilket gör mig som äter LCHF väldigt lycklig. Påsgodisarna innehåller mellan 5-12g kolhydrater per 100g. Beroende på vilken man väljer. Jämför man det med vanligt lösgodis som ligger på allt från 70g plus så förstår nu hur BRA det här är!

Det är det perfekta biogodiset, fredagsmyset eller bara när man blir sugen på smågodis, för det ska jag erkänna att jag har blivit nu under min LCHF period, även om sockersuget i sig inte riktigt finns där längre. Jag älskar ostar, korv, grönsaker osv osv, men ingenting slår lösgodis.

Vad ska ni göra denna fredag? Själv ska jag gå och laga min telefon som jag råkade tappa i golvet (två gånger) på gymmet i måndags. Jag ska även ta mig till gymmet i eftermiddag för 2 mil cardio. Annars ska jag bara passa på å njuta av den underbara solen som äntligen har valt att titta fram från en klarblå himmel idag, fantastiskt.

Ha ett soligt underbart slut på jobbveckan! 

 

Kommentera