Efter-träning-käk

Herregud vilket håll-käften-pass det blev på gymmet nu under eftermiddagen. Måndag är alltid cardio för mig, precis som onsdag och fredag. Ska egentligen in med styrka tisdag och torsdag (och en helgdag) när allt går som jag vill, men en sak i taget för att inte tappa motivationen eller bränna ut oss.

Cardio, älskade hatade cardio! Du är så tråkig men så nödvändig för mig som helt stannat upp i mitt viktnedgång trots ganska strikt LCHF. Visserligen lite fusk i helgen men nu pratar vi inget tillfälligt stopp utan något som pågått i flera veckor, vet inte riktigt vad det beror på men det blir ju så ibland. Kroppen stannar av och då gäller det helt enkelt att inte tappa motivationen.

Så ett riktigt bra pass blev det idag! Hade det inte varit för att jag hade byxor utan snörning i midjan hade jag säkerligen sprungit istället för att kört en pw, men man ville ju inte riskera att flasha rumpen så där mitt på gymmet. Kroppen hamnade i andra andningen otroligt snabbt och svetten sprutade, så skönt!

När jag kom hem blev det A-fil, mandelsmör, kokosflingor, kanel och hallon. Lite av allt helt enkelt. Satt där det skulle och jag tänkte inte unna mig mer än lite oliver ikväll. Så hoppas vi att vågen är lite snällare på invägningen imorgon.

Ha en underbar måndagkväll mina vänner! 

A-fil, mandelsmör, kokosflingor, kanel och hallon. Perfekt efter-träningen-käk!
A-fil, mandelsmör, kokosflingor, kanel och hallon. Perfekt efter-träningen-käk!

Kommentera