Livet på en pinne!

Tänkt att ingenting någonsin blir som man har tänkt sig, aldrig. När jag tog studenten från den samhällsvetenskapliga linjen i Kristinehamn och valde att börja jobba som barnskötare genom vikariepoolen så hade jag ingen tanke på att jag eventuellt skulle börja studera på högskola eller universitet. Än mindre hade jag tanke på att jag skulle hamna i den fantastiska sommarstaden Halmstad, med allt vad det innebar. Men det gjorde jag, den där sensommaren 2010, och vilken tur det. Jag trodde nog inte riktigt att jag skulle läsa ända upp till magister i informatik även om jag alltid tyckt det varit kul med datorer och design, men efter studiernas gång insåg jag ju att sitta framför en dator inlåst på ett litet kontorsrum, det var inte riktigt det jag ville. Hur som haver, kårengagemanget, det var lite ljuspunkten i studietiden och en fantastiskt möjlighet till både utveckling och nya kontakter och vänner. Jag blev ju invald som vice kårordförande från och med juli 2014 och har arbetat med det sedan dess. En arvoderad tjänst som verkligen fick mig att inse att det finns mer i livet än att knacka kod, det var ju något sånt här jag ville göra, hjälpa människor!

Så förra veckan hände det, jag startade min nya fasta hundraprocentare som frontdesk för Halmstad Studentkår. Hur coolt!! Jag älskar det här jobbet, den här arbetsplatsen och den här organisationen. Så att nu få möjlighet till att arbeta här, förhoppningsvis, i många många år framöver gör mig alldeles överväldigad av lycka. Att hjälpa studenter på daglig basis och se till att deras studietid blir så jäkla bra den bara kan bli, det är mitt kall i livet!

Fasiken vad kärlek och lycka det är i livet just nu! 

G och Jag på den fantastiska grekiska ön Samos.
G och Jag på den fantastiska grekiska ön Samos (Augusti 2015).

Kommentera